Blogs

professionals

Netwerken vergroot je kans op de door jou gewenste baan

Veel van de vacatures die tegenwoordig beschikbaar komen worden niet gepubliceerd op de website of op de jobboards, maar worden intern of ‘via via’ ingevuld. ‘Weet jij nog iemand voor die functie’ is een veel gestelde vraag aan de eigen medewerkers van een bedrijf en daarom is het belangrijk om […]

professionals, werkgevers

Duurzame match

Hoe verhoog je de kans op de juiste match? Nu de arbeidsmarkt weer aantrekt is de war-for-talent weer in alle hevigheid losgebarsten. Intensieve search en marketing worden steeds belangrijker om potentiële kandidaten te vinden en te interesseren voor je vacature. Soms worden vacatures niet vervuld, en als er wel medewerkers […]

werkgevers

Blijvend investeren in je medewerkers en daarmee in je organisatie

De Wet Werk en Zekerheid verplicht je als ondernemer om voor opleiding en ontwikkeling van je medewerkers te zorgen maar is deze stok achter de deur eigenlijk wel nodig? Technologische ontwikkelingen,digitalisering en robotisering, de wereld om ons heen verandert in razend tempo en biedt je als ondernemer vele kansen. Om […]

Referenties

Herman Kalse

'Kenmerkend voor de begeleiding was de persoonlijke benadering van Irma.'

Irma Huitink van M10 heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van een nieuwe baan voor een medewerker die bij ADA zijn draai niet kon vinden. Kenmerkend voor de begeleiding was de persoonlijke benadering van Irma. Ze besteedde veel tijd aan het begrijpen van de situatie en het creëren van mogelijkheden voor de medewerker. De medewerker stelde de werkwijze van M10 ook zeer op prijs. Ik kan M10 dan ook van harte aanbevelen. Herman Kalse, ADA ICT.

Herman Kalse
ADA ICT

Alexander Dietz

'Ik wil hiermee m10 voor al hun inzet en werk persoonlijk bedanken.'

In mijn functie als directeur van een productie bedrijf in Rotterdam heb ik 2 keer met M10 samengewerkt. Ik heb hun krachtige en ook menselijke kant van aanpak leren kennen tijdens een reorganisatie in 2014. Een paar jaren later moest ik helaas het bedrijf liquideren en ook toen heb ik weer graag gebruik gemaakt van M10 om er daarmee voor te zorgen dat mijn medewerkers weer elders werk zouden kunnen vinden. Naast hun aanpak was het vooral voor mij als directeur van belang dat M10 heeft uitgevoerd wat wij vooraf hadden afgesproken en ik er als directeur verder geen omkijken meer naar heb gehad. Juist in een fase zoals een liquidatie is dat van immense waarde want het heeft mij weer meer tijd voor andere dingen opgeleverd. Ook uit naam van mijn medewerkers kan ik bevestigen dat zij zelf M10 als een menselijke en aanpakkende partij hebben ervaren en gewaardeerd.

Aleander Dietz
CFO van Mannekus

Kenneth van Leeuwen

‘Bianca ...je weet voor ons steeds de goeie match te maken....’

Bianca, Je hebt nu een aantal keren met ons meegedacht en je weet voor ons steeds de goeie match te maken en ons te verblijden met gemotiveerde medewerkers. Jij hebt de tijd genomen om onze organisatie te leren kennen alvorens potentiële medewerkers voor te stellen. Je hebt alle vestigingen bezocht en je hebt je verdiept in de cultuur van ons bedrijf. Dit leidt er toe dat alle medewerkers die je bij ons hebt aangedragen heel snel hun weg binnen de organisatie weten te vinden. Wij werken met meerdere recruiters samen. Het unieke van M10 is dat er nog nooit een mis match heeft plaats gevonden. Wij vinden dit heel bijzonder. Dit voorkomt aan beide kanten onrealistische verwachtingen en teleurstellingen. Ook zijn al deze medewerkers een goeie ambassadeur van ons bedrijf. Jij bent in staat een brug te slaan naar een goeie combinatie van gemotiveerde en deskundige medewerkers naar onze organisatie en in de ruimste zin van het woord. Ik bedank je graag voor de afgelopen jaren en werk graag nog vele jaren met jou samen. Jij maakt mede mogelijk dat wij een gestage groei kunnen realiseren met de juiste gemotiveerde medewerkers. Jij geeft ons toegevoegde waarde!!

Kenneth van Leeuwen
Eigenaar van ABC- Kwakernaat

Roland Kroon

Met Agnes Bartels heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Startpunt was het assessment dat nodig was voor het invullen van een nieuwe functie. Uit dit assessment kwam het ontwikkelpunt “onafhankelijkheid” naar voren.  In de gesprekken met Agnes is hieraan invulling gegeven door diverse opdrachten (Ego observaties) waarin ik diverse situaties die ik meemaakte analyseerde. Hoe was de situatie, en wat voelde ik daarbij, non verbale signalen e.d. Het helpt om inzicht te krijgen hoe ik de dingen doe, zoals ik ze doe. Daar is begeleiding voor nodig. Agnes geeft op een natuurlijk manier invulling aan de rol van coach. Ze heeft me ongemerkt naar inzichten geleid die eerder door mezelf nog niet waren opgemerkt. En ze heeft me geleerd welke competenties ik in aanleg al heb maar nog niet optimaal gebruikte. Werken aan je zelf is zo waardevol. Door intensief samen te werken aan mijn ontwikkeling heb ik me goed kunnen voorbereiden op mijn nieuwe rol. En geef daar inmiddels al invulling aan. Agnes bedankt !!!!!!!!!

Roland Kroon

René Luisman

‘Bianca helpt de deelnemers van de Boost met vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan.’

Bianca is al vanaf de start betrokken bij The Boost, een trainingsprogramma voor werkzoekenden. Met haar enthousiasme, scherpe blik en warme karakter helpt Bianca de deelnemers om met vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan. Een hele prettige samenwerking, waarin ik ook altijd weer terug kan vallen op haar kennis en expertise.

René Luisman
ontwikkelaar, trainer coach
Trainer van het Jaar 2017-2018

Olympia Clasquin

‘Thank you for everything en veel succes met jullie bureau!’

Heel fijn dat het outplacementbureau M10 bestaat en dat wij de mogelijkheid hadden gekregen om deze professionele dames te ontmoeten. De M10 begeleiding heeft mij geholpen om te praten over wat mij is overkomen. En daarna aan de slag te gaan met mijn toekomst: wat ga je doen en hoe pak je dat aan? En het mooiste is, netwerken werkt! Via het netwerk van M10 ben ik aan de baan gekomen waarnaar ik op zoek was, gastvrouw en facility. Blij en trots wil ik M10 een pluimpje te geven. Met als eindcijfer een 9.

Olympia Clasquin

Marieke Scherpenisse

'M10advies is in staat om in een korte tijd een gevoel van veiligheid te creëren'

In het kader van the Boost 2015 hebben wij nauw samengewerkt met de dames van M10 Advies.
M10 Advies heeft een grote rol gespeeld in het begeleiden van alle deelnemers. Al tijdens de eerste kennismaking zag je dat de deelnemers zich op hun gemak voelden. M10 Advies is in staat om in een korte tijd een gevoel van veiligheid te creëren. Dit was zeer belangrijk voor de deelnemers van the boost.
Tijdens de boostcamp heeft de workshop van M10 Advies over de elevatorpitch een diepe indruk gemaakt. Je zag de deelnemers letterlijk groeien tijdens deze pitch. Dit hebben we mede bereikt door de rol die M10 Advies heeft gespeeld gedurende het hele traject.
Marieke Scherpenisse
Coördinator P&O
Rachid Taouila
Manager Kwaliteit

Marieke Scherpenisse
Flanderijn, Coördinator P&O
Rachid Taouila

Martina Briski

‘Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.’

De beroemde quote van Confucius. Helaas zien we dit weinig terug in onze westerse maatschappij. Martine en Irma focussen zich gelukkig daar wel op, waardoor mensen
weer nieuwe kansen en mogelijkheden voor zichzelf ontdekken! Het was een cadeautje om met hen samen te werken.

Martina Briski
Staffunctionaris – P&O Adviseur

Tamara Schiedon

‘Ik ervaar de gesprekken met Irma als heel fijn en warm, open en oprecht.’

Samen met Irma Huitink van M10 Advies heb ik gekeken naar mijn loopbaan en privé leven tot nu toe. Tijdens onze gesprekken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik wat moet gaan doen met mijn levenservaringen. En zo verliep mijn traject iets anders dan van te voren verwacht! Ik ervaar de gesprekken met Irma als heel fijn en warm,open en oprecht. Waarbij op een natuurlijke manier een traject gevolgd wordt waarbij je je op je gemak voelt en ook gewaardeerd.Ik zou iedereen aanraden eens met Irma in gesprek te gaan en zo tot een andere kijk op jezelf of het leven te komen.

Tamara Schiedon