Blogs

Fijne Koningsdag!

professionals, werkgevers

Wil je goede medewerkers behouden voor je organisatie?

In de huidige krappe arbeidsmarkt kost het ontzettend veel moeite om nieuwe medewerkers te vinden. Wat is het dan zonde dat goede mensen regelmatig ONNODIG vertrekken! Onlangs sprak ik een ondernemer die ontzettend baalde dat hij op zoek moest naar een nieuwe salesmanager. De concurrent had niet stilgezeten en zijn medewerker benaderd […]

professionals, werkgevers

Nieuwsbericht: Een toast op een prettige samenwerking!

M10, expert in Werving en Selectie, versterkt haar positie in de markt door een strategische samenwerking aan te gaan met HighQ. Bianca en Irma van M10, samen met Frans de Vos van HighQ, hebben gezamenlijk het glas geheven op het begin van een veelbelovend partnerschap. Deze samenwerking benadrukt de toewijding […]

Referenties

Petra de Bruin

The new me

The new me

 

Burn-out, ontslag en dan.

Mijn wereld op zijn kop.

Gebroken, verdriet tot op het bot teleurgesteld.

Ik wist het niet meer, lamgeslagen.

 

Het M10 coachings-, outplacementtraject. Ik stapte sceptisch naar binnen en dacht ik zie het wel. Werd aller hartelijkst ontvangen door Irma en er was direct al bij de deur een klik die zei vertrouw haar of het maar.

 

Verwerken. Wie, wat en waar is waar het om draaide. Confrontatie met mezelf aangaan.

Er moest heel wat opgepoetst worden om mezelf en mijn lijf te kunnen vertrouwen.

De opdrachten en gesprekken met Irma wierpen hun vruchten af en ik leerde mezelf weer kennen. Ik vond de vrouw met Rotterdamse mentaliteit en geloof in haar zelf terug.

 

Ik weet weer wie ik ben, wat ik wil en waar ik goed in ben.

Super trots op waar ik nu sta. En dat ik binnenkort aan een nieuwe job mag beginnen.

 

Het moest zo zijn dat jij mijn coach werd. Ik had me geen betere coach kunnen wensen.

 

Dankjewel Irma en M10!

Petra de Bruin

Roland van der Post

Met menselijke maat naar resultaat

Onze organisatie, GMP+ International, ontwikkelt en beheert standaarden voor de hele diervoederketen. Met als doel veilig diervoeder. Het gaat daarbij niet alleen om productiefaciliteiten, maar ook om opslag, transport, personeel en procedures. We opereren daarbij wereldwijd in nauwe samenwerking met certificeringsinstanties en andere partners.

Omdat onze organisatie relatief klein is, is het heel belangrijk dat we de juiste medewerkers op de juiste plek hebben. Dat kan nog wel eens een uitdaging zijn, omdat ons werkterrein specifieke kennis vereist. Daarnaast besteden we veel aandacht aan onze kernwaarden en vinden we het belangrijk dat mensen zich daarbij thuis voelen.

Bianca kent niet alleen onze organisatie, maar ook de cultuur, de teams en de mensen. Ze neemt de tijd om zich goed in een kandidaat te verdiepen en de juiste match te zoeken. Daar stopt het niet, ze houdt ook daarna de vinger aan de pols bij beide partijen. Op deze manier heeft ze voor GMP+ International al vaak haar toegevoegde waarde laten zien. Daarnaast is Bianca een warme persoonlijkheid. In deze ‘people’ business van toegevoegde waarde. Ze werkt echt met een menselijke maat naar resultaat.

Roland van der Post
Operations Director

Cees Borsboom

'Samen met Irma heb ik naar mijn loopbaan gekeken.'

Het eerste wat ik mij van Irma herinner is dat ik snel op mijn gemak was en dat zij mij de ruimte gaf om mijzelf te zijn. Samen met Irma heb ik in een serie open, oprechte en warme gesprekken naar mijn loopbaan gekeken. Daarbij werden dingen duidelijk die ik lange tijd niet had willen zien en kwam ook mijn privéleven aan bod. Irma had snel door wat voor persoon ik ben en voor welke uitdaging ik was komen te staan. Op respectvolle en aandachtige manier heeft ze bij mij losgemaakt wat ik lange tijd genegeerd had, bijvoorbeeld dat ik en het bedrijf waar ik werkzaam was geen goede match meer voor elkaar waren. Ik vond het echter lastig om in beweging te komen, maar Irma heeft mij bij mijn verkenningstocht uitstekend geholpen. Inmiddels zit ik weer helemaal op mijn plek als Head of Airworthiness bij PAL-V International BV.

Cees Borsboom
Head of Airworthiness

Herman Kalse

'Kenmerkend voor de begeleiding was de persoonlijke benadering van Irma.'

Irma Huitink van M10 heeft ons uitstekend geholpen met het vinden van een nieuwe baan voor een medewerker die bij ADA zijn draai niet kon vinden. Kenmerkend voor de begeleiding was de persoonlijke benadering van Irma. Ze besteedde veel tijd aan het begrijpen van de situatie en het creëren van mogelijkheden voor de medewerker. De medewerker stelde de werkwijze van M10 ook zeer op prijs. Ik kan M10 dan ook van harte aanbevelen. Herman Kalse, ADA ICT.

Herman Kalse
ADA ICT

Alexander Dietz

'Ik wil hiermee m10 voor al hun inzet en werk persoonlijk bedanken.'

In mijn functie als directeur van een productie bedrijf in Rotterdam heb ik 2 keer met M10 samengewerkt. Ik heb hun krachtige en ook menselijke kant van aanpak leren kennen tijdens een reorganisatie in 2014. Een paar jaren later moest ik helaas het bedrijf liquideren en ook toen heb ik weer graag gebruik gemaakt van M10 om er daarmee voor te zorgen dat mijn medewerkers weer elders werk zouden kunnen vinden. Naast hun aanpak was het vooral voor mij als directeur van belang dat M10 heeft uitgevoerd wat wij vooraf hadden afgesproken en ik er als directeur verder geen omkijken meer naar heb gehad. Juist in een fase zoals een liquidatie is dat van immense waarde want het heeft mij weer meer tijd voor andere dingen opgeleverd. Ook uit naam van mijn medewerkers kan ik bevestigen dat zij zelf M10 als een menselijke en aanpakkende partij hebben ervaren en gewaardeerd.

Aleander Dietz
CFO van Mannekus

Kenneth van Leeuwen

‘Bianca ...je weet voor ons steeds de goeie match te maken....’

Bianca, Je hebt nu een aantal keren met ons meegedacht en je weet voor ons steeds de goeie match te maken en ons te verblijden met gemotiveerde medewerkers. Jij hebt de tijd genomen om onze organisatie te leren kennen alvorens potentiële medewerkers voor te stellen. Je hebt alle vestigingen bezocht en je hebt je verdiept in de cultuur van ons bedrijf. Dit leidt er toe dat alle medewerkers die je bij ons hebt aangedragen heel snel hun weg binnen de organisatie weten te vinden. Wij werken met meerdere recruiters samen. Het unieke van M10 is dat er nog nooit een mis match heeft plaats gevonden. Wij vinden dit heel bijzonder. Dit voorkomt aan beide kanten onrealistische verwachtingen en teleurstellingen. Ook zijn al deze medewerkers een goeie ambassadeur van ons bedrijf. Jij bent in staat een brug te slaan naar een goeie combinatie van gemotiveerde en deskundige medewerkers naar onze organisatie en in de ruimste zin van het woord. Ik bedank je graag voor de afgelopen jaren en werk graag nog vele jaren met jou samen. Jij maakt mede mogelijk dat wij een gestage groei kunnen realiseren met de juiste gemotiveerde medewerkers. Jij geeft ons toegevoegde waarde!!

Kenneth van Leeuwen
Eigenaar van ABC- Kwakernaat

Roland Kroon

Met Agnes Bartels heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Startpunt was het assessment dat nodig was voor het invullen van een nieuwe functie. Uit dit assessment kwam het ontwikkelpunt “onafhankelijkheid” naar voren.  In de gesprekken met Agnes is hieraan invulling gegeven door diverse opdrachten (Ego observaties) waarin ik diverse situaties die ik meemaakte analyseerde. Hoe was de situatie, en wat voelde ik daarbij, non verbale signalen e.d. Het helpt om inzicht te krijgen hoe ik de dingen doe, zoals ik ze doe. Daar is begeleiding voor nodig. Agnes geeft op een natuurlijk manier invulling aan de rol van coach. Ze heeft me ongemerkt naar inzichten geleid die eerder door mezelf nog niet waren opgemerkt. En ze heeft me geleerd welke competenties ik in aanleg al heb maar nog niet optimaal gebruikte. Werken aan je zelf is zo waardevol. Door intensief samen te werken aan mijn ontwikkeling heb ik me goed kunnen voorbereiden op mijn nieuwe rol. En geef daar inmiddels al invulling aan. Agnes bedankt !!!!!!!!!

Roland Kroon

René Luisman

‘Bianca helpt de deelnemers van de Boost met vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan.’

Bianca is al vanaf de start betrokken bij The Boost, een trainingsprogramma voor werkzoekenden. Met haar enthousiasme, scherpe blik en warme karakter helpt Bianca de deelnemers om met vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan. Een hele prettige samenwerking, waarin ik ook altijd weer terug kan vallen op haar kennis en expertise.

René Luisman
ontwikkelaar, trainer coach
Trainer van het Jaar 2017-2018

Olympia Clasquin

‘Thank you for everything en veel succes met jullie bureau!’

Heel fijn dat het outplacementbureau M10 bestaat en dat wij de mogelijkheid hadden gekregen om deze professionele dames te ontmoeten. De M10 begeleiding heeft mij geholpen om te praten over wat mij is overkomen. En daarna aan de slag te gaan met mijn toekomst: wat ga je doen en hoe pak je dat aan? En het mooiste is, netwerken werkt! Via het netwerk van M10 ben ik aan de baan gekomen waarnaar ik op zoek was, gastvrouw en facility. Blij en trots wil ik M10 een pluimpje te geven. Met als eindcijfer een 9.

Olympia Clasquin

Marieke Scherpenisse

'M10advies is in staat om in een korte tijd een gevoel van veiligheid te creëren'

In het kader van the Boost 2015 hebben wij nauw samengewerkt met de dames van M10 Advies.
M10 Advies heeft een grote rol gespeeld in het begeleiden van alle deelnemers. Al tijdens de eerste kennismaking zag je dat de deelnemers zich op hun gemak voelden. M10 Advies is in staat om in een korte tijd een gevoel van veiligheid te creëren. Dit was zeer belangrijk voor de deelnemers van the boost.
Tijdens de boostcamp heeft de workshop van M10 Advies over de elevatorpitch een diepe indruk gemaakt. Je zag de deelnemers letterlijk groeien tijdens deze pitch. Dit hebben we mede bereikt door de rol die M10 Advies heeft gespeeld gedurende het hele traject.
Marieke Scherpenisse
Coördinator P&O
Rachid Taouila
Manager Kwaliteit

Marieke Scherpenisse
Flanderijn, Coördinator P&O
Rachid Taouila