Coaching

Vraag je je regelmatig af ‘zit ik (nog) wel op de juiste plek? Geeft het werk wat ik doe eigenlijk nog wel voldoende uitdaging en voldoening? Wij zijn ervan overtuigd dat op het moment dat je je hart volgt, dat je dan precies komt waar je wilt zijn. M10 helpt je om je eigen koers te leren varen en zelf de regie in het verloop van je carrière in de hand te nemen. Met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je ontdekt wat je werkelijk drijft en wat voor werkomgeving daarbij zou kunnen passen.

Vernieuwde kijk

De loopbaangesprekken vinden plaats met een vaste (senior) adviseur van M10 maar er zijn ook mogelijkheden om met specialisten uit ons netwerk te praten. Samen met je M10 adviseur doorloop je een traject waardoor je weer een vernieuwde kijk op je talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid krijgt. Op deze manier zorg je er samen met ons voor dat de best passende baan binnen handbereik komt te liggen.

Samen resultaat

We onderzoeken, samen met jou, of er voldoende ruimte binnen je bestaande werk of organisatie aanwezig is om deze plek te bemachtigen. Of we helpen je met de zoektocht naar een nieuwe baan en adviseren je tijdens alle stappen in dit proces.

Outplacement

Ontslagen. Wat nu? Natuurlijk; je zult op zoek moeten naar een nieuwe baan en weer moeten gaan solliciteren. Er moet ineens van alles geregeld worden; onder andere met je oude werkgever en met het UWV. Maar ondertussen zit je ook nog eens met allerlei emoties na het wegvallen van je zekerheid. Je hoofd loopt over en alle goedbedoelde adviezen vanuit je omgeving ten spijt, weet je niet waar te beginnen. Met de outplacementbegeleiding van M10 word je een traject geboden waarmee je goed toegerust de arbeidsmarkt weer kunt betreden. We verdiepen ons in mensen en zetten onze ervaring en expertise in om resultaten te behalen. Wanneer je bij ons een outplacement traject doorloopt helpen we je om je eigen koers te varen en zelf de regie in het verloop van je carrière (opnieuw) in de hand te nemen.

Menselijk en zorgvuldig

De gesprekken vinden plaats met een vaste (senior) adviseur van M10. Samen met je M10 adviseur doorloop je een traject waardoor je weer een vernieuwde kijk op je talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid krijgt. Op basis daarvan werken we toe naar een plan van aanpak om de beoogde plek binnen handbereik te krijgen. We onderzoeken samen met jou bij welke organisatie of in welke functie het beoogde te realiseren is. We helpen je met de zoektocht naar een nieuwe baan en adviseren je tijdens alle hiervoor te nemen stappen. We beschikken over een groot netwerk aan contacten bij verschillende bedrijven en arbeidsbemiddelingsbureaus in verschillende sectoren dat we graag voor je inzetten. De werkwijze van M10 is praktisch, persoonlijk, betrokken en resultaatgericht. De begeleiding wordt op jouw individuele wensen en behoeften afgestemd. Na het eerste kennismakingsgesprek wordt in overleg met jou als deelnemer een persoonlijk traject opgesteld. Je kunt daarin zelf bepalen welke onderwerpen meer of minder uitvoerig behandeld worden.

Flexibel en duidelijk

Elk traject begint met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Dit betreft een persoonlijke kennismaking waarbij de nadruk ligt op de te behalen doelen. Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken? Vervolgens kijken we hoe we dit gaan realiseren en hoeveel tijd we denken nodig te hebben. Ook wordt gekeken welke coach het beste bij je past. De ‘klik’ met de coach is belangrijk. Een succesvol coachingstraject vraagt om vertrouwen en inzet van beide kanten. Wanneer je met ons in zee wilt werken we een voorstel voor je uit waarin naar voren komt wat de leerdoelen zijn, wat de inhoud van het traject is en wat de bijbehorende kosten zijn.

Coaching en outplacementbegeleiding voor particulieren

De meeste coaching- en outplacementtrajecten worden vergoed door de werkgever. Wanneer je afscheid moet nemen van een organisatie krijg je soms een budget mee voor outplacement of is er sprake van een transitievergoeding, tevens zien we steeds meer mensen zelf budget vrijmaken voor hun persoonlijke ontwikkeling. Wij willen ook particulieren in staat stellen een professioneel traject te volgen. Wij moedigen het aan om zelf de regie te nemen over je loopbaan of er nu sprake is van gedwongen vertrek óf omdat je je (opnieuw) wilt oriënteren op je carrière. Voor particuliere trajecten hanteren we daarom een aangepast tarief. Meer weten? Je bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie en een eerste (vrijblijvende) kennismaking.

Recruitment

Ben je op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging die past bij je persoonlijke drijfveren en ambitie?

Wat past echt bij jou

Met ruim 28 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling staat M10 voor een zeer persoonlijke aanpak, betrokkenheid en focus op kwaliteit en resultaat in de procedures die we draaien. Met M10-Recruitment hebben we ons gespecialiseerd in de werving en selectie van Finance, HR, Management, Marketing & Communicatie en Sales professionals van operationeel tot en met directieniveau. Wij onderscheiden ons door het hanteren van de menselijke maat. We gaan graag met je in gesprek om te kijken wat voor jou in werk écht telt, welke baan en welk bedrijf passend is voor je en wat de werkplek is waar je gelukkig van wordt. Ons doel is om jou als professional
in je kracht te zetten. Daar blinken we in uit.

Professionele Carrière coaching

We nemen ruim de tijd om kennis te maken tijdens het eerste gesprek. We vinden het belangrijk om een goed beeld te krijgen van jouw achtergrond en persoonlijkheid. Recruiten is voor ons zoeken naar de mens achter het CV, achterhalen welke normen en waarden belangrijk zijn voor jou als professional en op zoek te gaan naar de juiste vacature bij het bedrijf waar deze normen en waarden bij aansluiten. En daar stopt het niet bij. We bieden intensieve begeleiding om je zo goed mogelijk voor
te bereiden tijdens de sollicitatie procedure en blijven betrokken, ook wanneer je je plek gevonden hebt. Je kunt na jaren op ons terugvallen wanneer je opnieuw zou willen sparren over een eventuele vervolgstap in je carrière. Veruit de meeste van onze vacatures betreffen Werving & Selectie vacatures waarbij je direct bij onze opdrachtgever in dienst genomen wordt. Veel van onze kandidaten zitten nog in een baan waarin ze redelijk tevreden zijn. Zij hebben ons gevraagd op zoek te gaan naar
díe baan die volledig bij hen past. Een mooie uitdaging die we graag aangaan.