M10 - Team

We werken binnen M10 met strategische netwerkpartners. Dit zijn onafhankelijke specialisten die op basis van hun expertise én M10 DNA een uitstekende dienstverlening bieden aan onze klanten. Door deze aanpak zijn we in staat maatwerk te bieden aan onze kandidaten en opdrachtgevers. Immers wij selecteren de best passende M10 specialist voor u, afhankelijk van de opdracht of coach vraag. Wij stellen graag onze vaste partners aan u voor.
Lees onze Blogs

profielfoto Marian Wijnands

Marian Wijnands Partner Coaching

“Van oorsprong ben ik jurist. Na jarenlang in de arbeidsbemiddeling en zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt ontdekte ik mijn passie voor coaching. Dit begon op de basisschool van mijn kinderen, waar ik leerlingen met een leerachterstand coachte. Het werken met kinderen inspireert mij enorm tijdens mijn werk voor M10. Volwassenen begeleiden in hun zoektocht naar hun talenten en drijfveren. Waardoor ze uiteindelijk de baan te vinden die bij ze past, is een prachtige uitdaging. Ik ben het luisterend oor, de motivator, de coach: positief, inlevend en oplossingsgericht. Waarde toevoegen aan iemands toekomst, daar gaat het om!”

Agnes Bartels Partner Coaching

“Na mijn studie aan de Erasmus Universiteit heb ik 15 jaar als manager bij Randstad gewerkt. Daarna ben ik als zelfstandig coach aan de slag gegaan. Observeren, luisteren, vertalen, bespreekbaar maken, confronteren, verantwoordelijkheid nemen en leren zijn een aantal kernwaarden in mijn manier van werken. Tijdens de M10-trajecten kijken we samen waar de groei zit.  Maar ook naar de knelpunten die de groei in de weg zitten. Belangrijk hierbij is het krijgen van inzicht in gedrag en eventuele patronen daarin: waar zit de last en waar de mogelijkheid tot veranderen? Altijd werkend vanuit de gecoachte, want hij of zij staat aan het roer en is eigenaar van het traject.”

Ferry Barnas Partner Coaching

“Na een dienstverband bij Nationale-Nederlanden en na een paar jaar als partner werkzaam te zijn geweest bij een re-integratiebedrijf heb ik Bazic coaching en consulting opgericht. In mijn rol van adviseur en coach heb ik gezien wat ziekte en arbeidsongeschiktheid met mensen kan doen. De vele open gesprekken die ik met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heb mogen voeren zijn voor mij aanleiding geweest om mij meer te verdiepen in het thema: duurzame inzetbaarheid. Vanuit een persoonlijke en betrokken aanpak ga ik tijdens de M10 trajecten graag met u in gesprek om te kijken wat u nodig heeft om ‘werkfit’ te worden of te blijven. Ondanks dat het resultaat telt blijven uw ambitie, passie en wensen het uitgangspunt van onze gesprekken.”

Hannah Anthonysz Partner Coaching

“Mijn overtuiging is dat iedereen tenminste één mooie foto van zichzelf moet hebben, of dit nu voor zakelijke of privé doeleinden is: een prachtig portret geeft je zelfvertrouwen en kan zelfs een positieve uitwerking op je zelfbeeld hebben. Bij M10 help ik kandidaten in werk-naar-werktrajecten aan een portret voor hun CV. Hiermee vallen ze op tussen de vele andere sollicitanten. Ik streef ernaar mensen open, trots en professioneel op de foto te zetten, zodat ze in zichzelf gaan geloven. Bij M10 begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk dat is. Mensen te zien opbloeien door de lens van mijn camera is het mooiste wat er is!”

Tineke Zondervan Partner Coaching

Sinds 1990 ben ik actief in de geestelijke gezondheidszorg in de regio Rijnmond, als BIG geregistreerd GZ psycholoog en psychotherapeut. De werkwijze van M10 spreekt me enorm aan en ik voel me als strategisch partner helemaal thuis in de samenwerking. Cliënten gaan in gesprek met een gekwalificeerd psycholoog wanneer er meer nodig is dan coaching. Doel is om psychisch verzuim te voorkomen of te beperken en plezier in het werk te behouden. Irma en Bianca weten vanuit M10 haarfijn in te schatten waar de scheidslijn ligt en dat is van grote waarde voor hun coachees en opdrachtgevers.

Sandor Dorssers Partner Recruitment

Na ruim 15 jaar ervaring bij onder meer ReedElsevier en PostNL ben ik sinds 2016 eigenaar van SDA Consultancy, een strategisch marketing bureau. Ik heb mijn voetsporen verdiend binnen de Marketing, Communicatie en Sales en ik beschik over een uitgebreid netwerk binnen dit vakgebied. De aanpak van M10 Recruitment: persoonlijk en gericht op de match tussen de cultuur van de organisatie en de drijfveren van de kandidaat spreekt mij enorm aan. Reden om een strategisch partnerschap aan te gaan met M10 en samen met Bianca en Irma op mijn vakgebied mensen en organisaties bij elkaar te brengen.

Hian Li Ko Partner Arbeidsrecht

“Ik ben de oprichtster van en advocaat bij Ko & Co Advocaten. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en we zetten ons graag in voor onze cliënten om hun wensen te realiseren en om hun problemen op te lossen. Daarbij realiseren we ons dat onze juridische kennis slechts een onderdeel is van de oplossing. Daarom verdiepen ons in wie onze cliënten zijn, wat hun missie is en wat de context is van hun vraag want dat is net zo goed belangrijk. Onze insteek past heel goed bij de werkwijze van M10, en onze dienstverlening vult elkaar goed aan. M10 staat immers ook voor maatwerk en kijkt bij iedere client opnieuw waar hij of zij behoefte aan heeft. Daarom werken wij graag en prettig met M10 samen, en organiseren we samen twee keer per jaar een ontbijtseminar om onze kennis met onze gezamenlijke relaties te delen.”

Seema Ouweneel Partner HR Advies

De afgelopen tien jaar heb ik bij diverse (inter)nationale bedrijven het strategisch HR beleid ontwikkelt en geïmplementeerd. Het helpen uitbouwen van een organisatie door het neerzetten van een gezonde bedrijfscultuur geeft me elke keer weer voldoening. Als HR specialist blijf ik me constant ontwikkelen. In mei rond ik de driejarige opleiding Transactionele Analyse af en daarnaast ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon. Vanaf het eerste contact klikte het direct tussen Irma en Bianca en mijzelf. De dienstverlening van M10 Advies sluit naadloos aan bij mijn eigen diensten waardoor wij beiden meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten.

Ron Serpenti Partner organisatie verbetering

TurnerWoods adviseert en ontwikkelt organisaties door te kijken naar de menselijke factor binnen een onderneming. Dit doen we door het analyseren van organisaties en daarbij te kijken naar de rol van de medewerker binnen de organisatiestructuur, processen, systemen en data en creëren daarmee een advies dat staat voor groei en verbetering. We brengen daarbij niet alleen advies uit maar ondersteunen ook bij de uitvoering of implementatie. Wij zijn ervan overtuigd dat groei van binnenuit komt, dit geldt voor de mens maar ook voor een organisatie!

Irma Huitink Eigenaar

Irma is coach en counsellor en daarnaast gespecialiseerd in werving en selectie. Zij heeft werkervaring in de commerciële sector, horeca en in de uitzendwereld. Van nature ben in nieuwsgierig en heb ik oprecht interesse in álle mensen. Ik beschik over een groot inlevingsvermogen en straal rust uit. Met af en toe een vleugje humor, desgewenst een buitenwandeling en flexibiliteit win ik, op mijn geheel eigen wijze, het vertrouwen van mijn gesprekspartners. Het geeft me enorm veel voldoening om mensen, die op welk kruispunt dan ook staan, het inzicht te geven dat ze zelf de regie van hun leven in handen hebben.

Bianca Doeve Eigenaar

Bianca is haar loopbaan gestart in de accountancy maar inmiddels ruim 32 jaar werkzaam op het snijvlak van HR, Organisatie Ontwikkeling en arbeidsbemiddeling. Ik vind het een uitdaging om de verbindende schakel te zijn tussen Mens en Organisatie. Ik geloof erin dat wanneer je zowel bij de selectie als in de begeleiding van mensen op zoek gaat naar wat iemand écht drijft dat je ervoor kunt zorgen dat iemand zijn of haar volledige potentie kan behalen. Daar geniet ik elke dag opnieuw van.

 

id Plein Partner Coaching

Sinds enige tijd zijn wij partner van id Plein, een innovatieve HR-dienstverlener op het gebied van loopbaanontwikkeling, re-integratie & spoor 2, outplacement en duurzame inzetbaarheid. Via dit partnerschap verzorgen wij o.a. ‘WerkFit’ en ‘Naar Werk’ trajecten voor kandidaten met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dit biedt ons de kans onze kennis, expertise en dienstverlening eveneens in te zetten voor kandidaten die hier anders minder snel toegang toe zouden hebben.

10M’s Missie

M10 leert ondernemers hoe zij op een integere wijze hun medewerkers kunnen inzetten en ontwikkelen om het maximum uit hun menselijk kapitaal te halen en zo resultaat en continuïteit van het bedrijf (nog) beter te waarborgen. M10 leert mensen inzicht in zichzelf te krijgen, te accepteren wie ze zijn en welke mogelijkheden dit hen biedt om succesvol te zijn. Hierdoor zijn ze in staat het beste uit zichzelf te halen en in te zetten, om zo een positieve bijdrage te leveren aan het succes van zichzelf én van de organisatie.
Lees onze Blogs

Motivatie

Wanneer je op zoek gaat naar wat iemand écht drijft en of dat daadwerkelijk past bij de normen en waarden van de organisatie dan vind je de mensen die succesvol zijn binnen je bedrijf en zul je hen ook langer weten te behouden.

Mensen achter M10

Authentiek, met passie en respect kenmerkt ons en onze dienstverlening. We werken met een team van specialisten die het M10 DNA in zich hebben en onze aanpak omarmen en toepassen. Persoonlijk, praktisch, betrokken en resultaatgericht.

Match

Iedere werkgever en professional verdient de juiste match die resulteert in een succesvolle en duurzame samenwerking. Wij realiseren deze door de passende combinatie te vinden tussen de drijfveren van de kandidaat en de normen en waarden van de organisatie.

Mooi

Niets mooiers dan mensen te helpen inzicht in zichzelf te krijgen, het stuur weer stevig in handen te nemen en daarmee de mooiste versie van zichzelf te laten zien.

Moed

Het is niet altijd makkelijk om jezelf tegen te komen op sommige momenten in je leven. Met M10 sta je er echter niet alleen voor. Wij wandelen met je mee en ondersteunen je waar nodig.

Menselijk

We hanteren de menselijke maat en hebben oprecht interesse in álle mensen. Het geeft ons enorm veel voldoening om mensen, die op welk kruispunt dan ook staan, het inzicht te geven dat ze zelf de regie van hun leven in handen hebben.

Morgen

Wat is je toekomstbeeld, wat wil je als mens of als organisatie bereiken en wat is er nodig om daar te komen. Wij lopen een stukje met je op om je te helpen daar te komen en dragen zo graag bij aan jouw succes!

Magisch

Mensen en organisaties krachtig verbinden in werk dat levert elke keer weer magische momenten op waar we samen met onze klanten enorm van genieten.

Mijlpalen

Samen met onze klanten bepalen we de te behalen doelen en kijken tussentijds en na afloop van elk coaching – of advies traject wat er bereikt is. Niets leukers dan behaalde mijlpalen met elkaar te vieren.