naam pijl

Werving & Selectie Werkgevers

Kracht

De kracht van M10 ligt in het werven van kandidaten die, naast het voldoen aan de harde en zachte functie-eisen, een goede cultuurmatch hebben met de organisatie. Wij geloven dat datgene wat organisaties drijft cruciaal is in de werving. Het is het fundament waarop de juiste mensen zich zullen binden; professionals die zich herkennen in deze drijfveren en het verschil kunnen maken voor jou. Hiervoor is een heldere beschrijving van de bedrijfscultuur nodig.

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, betrokkenheid en focus op kwaliteit en resultaat in de procedure. Onze missie is een solide verbinding tussen jouw bedrijf en de kandidaat te maken, waarbij we ons richten op langdurige inzetbaarheid van de beoogde werknemer binnen jouw organisatie.

Menselijke maat

Wij hanteren de menselijke maat: we meten per persoon wat écht telt, waar de eigen kracht ligt en waar men gelukkig van wordt. Menselijke aspecten, zoals levenswijze, overtuigingen en de chemie onderling, spelen steeds vaker een belangrijke rol in het selecteren van de juiste kandidaat voor een organisatie. Een belangrijke voorwaarde voor succes is immers identificatie met het bedrijf waarvoor je werkt. Motivatie is de sleutel tot een duurzame samenwerking.

Waar je in het verleden kostbare tijd kwijt was aan het plaatsen van advertenties, het doorworstelen van stapels cv’s en het voeren van talrijke selectiegesprekken, kun je nu vertrouwen op de expertise van M10. Onze aanpak vergroot de kans op een succesvolle match aanzienlijk. Is jouw organisatie op zoek naar professionals die binnen het bedrijf het verschil willen en kúnnen maken? Dan is M10 is hierbij de verbindende schakel!

Een M10 ontmoeting is bijzonder en leidt tot resultaat!