Salarisadministrateur – Rotterdam

Introductie

Heb jij je Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) behaald en heeft het vak van salarisadministrateur jouw hart gestolen dan hebben wij mogelijk de perfecte baan voor jou.

Organisatie

Voor een accountants- en belastingadvies kantoor met locaties in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Barendrecht zoeken wij voor de laatstgenoemde locatie een fulltime salarisadministrateur. Samen met een vijftal collega’s verzorg je de salarisadministratie voor de MKB klanten van het bedrijf. Persoonlijke aandacht voor de klant staat centraal binnen het bedrijf. We zijn daarom op zoek naar een kandidaat met zeer goede communicatieve vaardigheden die de klanten zowel telefonisch als per email uitstekend te woord kan staan.

Functie

Als Salarisadministrateur ben je dagelijks bezig met de salarisverwerking van MKB bedrijven. Je bent in staat de aangeleverde mutatiebestanden te beoordelen, te verwerken en de verloning van A tot Z te verzorgen. Daarnaast is het schakelen tussen verschillende werkzaamheden en klanten geen enkel probleem en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Functie eisen

MBO+ werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding MBA en PDL

Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de salarisadministratie

Sterke communicatieve vaardigheden en een enthousiaste persoonlijkheid

Cliëntgerichtheid, initiatief, analytisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel

Je vindt het leuk om in een resultaatgerichte en groeiende organisatie te werken en

Je bent gericht op samenwerken

Aanbod

Je komt te werken in een succesvolle en groeiende organisatie met gemotiveerde collega’s. Het contact is informeel en er heerst een Rotterdams no-nonsense mentaliteit. Het team is gericht op samenwerken en er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Eigen initiatief en ideeën worden zeer gewaardeerd. Je ontvangt een prima salaris afgestemd op de ervaring die je mee brengt. Dit betreft een Werving & Selectie opdracht. Je wordt dus direct bij de onze opdrachtgever in dienst genomen.


Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Bianca Doeve. Zij is te bereiken op: (06) 281 28 933

Sollicitatie

Wil je direct solliciteren dan ontvangen we graag je CV en korte motivatie via bianca@m10advies.nl