naam pijl

Tamara Schiedon

Samen met Irma Huitink van M10 Advies heb ik gekeken naar mijn loopbaan en privéleven tot nu toe. Tijdens onze gesprekken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik wat moet gaan doen met mijn levenservaringen. En zo verliep mijn traject iets anders dan van te voren verwacht! Ik ervaar de gesprekken met Irma als heel fijn en warm, open en oprecht. Waarbij op een natuurlijke manier een traject gevolgd wordt waarbij je je op je gemak voelt en ook gewaardeerd. Ik zou iedereen aanraden eens met Irma in gesprek te gaan en zo tot een andere kijk op jezelf of het leven te komen.
Tamara Schiedon
Aanbeveling/referentie M10 advies: Tamara Schiedon

‘Ik ervaar de gesprekken met Irma als heel fijn en warm, open en oprecht.’

naam pijl

Marieke Scherpenisse en Rachid Taouila

In het kader van the boost 2015 hebben wij nauw samengewerkt met de dames van M10 Advies.
M10 Advies heeft een grote rol gespeeld in het begeleiden van alle deelnemers. Al tijdens de eerste kennismaking zag je dat de deelnemers zich op hun gemak voelde. M10 Advies is in staat om in een korte tijd een gevoel van veiligheid te creëren. Dit was zeer belangrijk voor de deelnemers van the boost.
Tijdens de boostcamp heeft de workshop van M10 Advies over de elevatorpitch een diepe indruk gemaakt. Je zag de deelnemers letterlijk groeien tijdens deze pitch. Dit hebben we mede bereikt door de rol die M10 Advies heeft gespeeld gedurende het hele traject.
Marieke Scherpenisse
Coördinator P&O
Rachid Taouila
Manager Kwaliteit
Aanbeveling/referentie M10 advies:  HA_Rachid_en_Marieke

‘We kijken uit naar de samenwerking met M10 Advies voor the boost 2016!’

naam pijl

Martina Briski

De beroemde quote van Confucius. Helaas zien we dit weinig terug in onze westerse maatschappij. Martine en Irma focussen zich gelukkig daar wel op, waardoor mensen weer nieuwe kansen en mogelijkheden voor zichzelf ontdekken! Het was een cadeautje om met hen samen te werken.
Martina Briski
Staffunctionaris – P&O Adviseur
Aanbeveling/referentie M10 advies: Martina Briski

‘Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.’

naam pijl

René Luisman

 

Ik heb Martine en Irma van M10 leren kennen tijdens The Boost 2015; een programma van de Flanderijn Foundation om jongvolwassenen te ondersteunen in de zoektocht naar een passende baan. Kenmerkend voor hun aanpak was het creëren van een warme, veilige en vertrouwde omgeving waarin de jongeren volledig zichzelf konden zijn. Dit deden ze op een authentieke en motiverende manier. Het resultaat was dat de jongeren zich openstelden en dat er een goede basis was om gedurende het programma op door te bouwen.

René Luisman – trainer & coach

Rene-Luisman

‘Zij helpen de jongeren van The Boost weer in zichzelf te geloven’

naam pijl

Olympia Clasquin

Heel fijn dat het outplacementbureau M10 bestaat en dat wij de mogelijkheid hadden gekregen om deze professionele dames te ontmoeten.
De M10 begeleiding heeft mij geholpen om te praten over wat mij is overkomen. En daarna aan de slag te gaan met mijn toekomst: wat ga je doen en hoe pak je dat aan? En het mooiste is, netwerken werkt! Via netwerk/M10 ben ik aan de baan gekomen waarnaar ik opzoek was, gastvrouw en facility. Blij en trots om de M10 een pluimpje te geven. Met als eindcijfer een 9.

Olympia Clasquin

ha_olympia-7071

“Thank you for everything en veel succes met jullie bureau!”