naam pijl

Tamara Schiedon

Samen met Irma Huitink van M10 Advies heb ik gekeken naar mijn loopbaan en privéleven tot nu toe. Tijdens onze gesprekken ben ik tot de conclusie gekomen dat ik wat moet gaan doen met mijn levenservaringen. En zo verliep mijn traject iets anders dan van te voren verwacht! Ik ervaar de gesprekken met Irma als heel fijn en warm, open en oprecht. Waarbij op een natuurlijke manier een traject gevolgd wordt waarbij je je op je gemak voelt en ook gewaardeerd. Ik zou iedereen aanraden eens met Irma in gesprek te gaan en zo tot een andere kijk op jezelf of het leven te komen.
Tamara Schiedon

'Ik ervaar de gesprekken met Irma als heel fijn en warm, open en oprecht.'

naam pijl

Marieke Scherpenisse en Rachid Taouila

In het kader van the Boost 2015 hebben wij nauw samengewerkt met de dames van M10 Advies.
M10 Advies heeft een grote rol gespeeld in het begeleiden van alle deelnemers. Al tijdens de eerste kennismaking zag je dat de deelnemers zich op hun gemak voelde. M10 Advies is in staat om in een korte tijd een gevoel van veiligheid te creëren. Dit was zeer belangrijk voor de deelnemers van the boost.
Tijdens de boostcamp heeft de workshop van M10 Advies over de elevatorpitch een diepe indruk gemaakt. Je zag de deelnemers letterlijk groeien tijdens deze pitch. Dit hebben we mede bereikt door de rol die M10 Advies heeft gespeeld gedurende het hele traject.
Marieke Scherpenisse
Coördinator P&O
Rachid Taouila
Manager Kwaliteit

Aanbeveling M10 advies: HA_Rachid_en_Marieke

'We kijken uit naar de samenwerking met M10 Advies voor the Boost 2016!'

naam pijl

Martina Briski

De beroemde quote van Confucius. Helaas zien we dit weinig terug in onze westerse maatschappij. Martine en Irma focussen zich gelukkig daar wel op, waardoor mensen weer nieuwe kansen en mogelijkheden voor zichzelf ontdekken! Het was een cadeautje om met hen samen te werken.
Martina Briski
Staffunctionaris – P&O Adviseur

'Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.'

naam pijl

René Luisman

‘Bianca is al vanaf de start betrokken bij The Boost, een trainingsprogramma voor werkzoekenden. Met haar enthousiasme, scherpe blik en warme karakter helpt Bianca de deelnemers om met vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan. Een hele prettige samenwerking, waarin ik ook altijd weer terug kan vallen op haar kennis en expertise.’

René Luisman – ontwikkelaar, trainer & coach

Trainer van het Jaar 2017-2018

'Bianca helpt de deelnemers van de Boost met vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan'

naam pijl

Olympia Clasquin

Heel fijn dat het outplacementbureau M10 bestaat en dat wij de mogelijkheid hadden gekregen om deze professionele dames te ontmoeten.
De M10 begeleiding heeft mij geholpen om te praten over wat mij is overkomen. En daarna aan de slag te gaan met mijn toekomst: wat ga je doen en hoe pak je dat aan? En het mooiste is, netwerken werkt! Via netwerk/M10 ben ik aan de baan gekomen waarnaar ik opzoek was, gastvrouw en facility. Blij en trots om de M10 een pluimpje te geven. Met als eindcijfer een 9.

Olympia Clasquin

'Thank you for everything en veel succes met jullie bureau!'

naam pijl

Kenneth van Leeuwen

Bianca, Je hebt nu een aantal keren met ons meegedacht en je weet voor ons steeds de goeie match te maken en ons te verblijden met gemotiveerde medewerkers. Jij hebt de tijd genomen om onze organisatie te leren kennen alvorens potentiële medewerkers voor te stellen. Je hebt alle vestigingen bezocht en je hebt je verdiept in de cultuur van ons bedrijf. Dit leidt ertoe dat alle medewerkers die je bij ons hebt aangedragen heel snel hun weg binnen de organisatie weten te vinden.

 

Wij werken met meerdere recruiters samen. Het unieke van M10 is dat er nog nooit een mis match heeft plaats gevonden. Wij vinden dit heel bijzonder. Dit voorkomt aan beide kanten onrealistische verwachtingen en teleurstellingen. Ook zijn al deze medewerkers een goeie ambassadeur van ons bedrijf. Jij bent in staat een brug te slaan naar een goeie combinatie van gemotiveerde en deskundige medewerkers naar onze organisatie en in de ruimste zin van het woord.

 

Ik bedank je graag voor de afgelopen jaren en werk graag nog vele jaren met jou samen.  Jij maakt mede mogelijk dat wij een gestage groei kunnen realiseren met de juiste gemotiveerde medewerkers. Jij geeft ons toegevoegde waarde!!

Kenneth van Leeuwen

Eigenaar van ABC- Kwakernaat

'Bianca ...je weet voor ons steeds de goeie match te maken....'

naam pijl

Roland Kroon

Met Agnes Bartels heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.
Startpunt was het assessment dat nodig was voor het invullen van een nieuwe functie. Uit dit assessment kwam het ontwikkelpunt “onafhankelijkheid” naar voren.  In de gesprekken met Agnes is hieraan invulling gegeven door diverse opdrachten (Ego observaties) waarin ik diverse situaties die ik meemaakte analyseerde. Hoe was de situatie, en wat voelde ik daarbij, non verbale signalen ed. Het helpt om inzicht te krijgen hoe ik de dingen doe, zoals ik ze doe. Daar is begeleiding voor nodig. Agnes geeft op een natuurlijk manier invulling aan de rol van coach. Ze heeft me ongemerkt naar inzichten geleid die eerder door mezelf nog niet waren opgemerkt. En ze heeft me geleerd welke competenties ik in aanleg al heb maar nog niet optimaal gebruikte. Werken aan je zelf is zo waardevol. Door intensief samen te werken aan mijn ontwikkeling heb ik me goed kunnen voorbereiden op mijn nieuwe rol. En geef daar inmiddels al invulling aan. Agnes bedankt !!!!!!!

Roland Kroon

Veiligheidsregio ZHZ

'Agnes geeft op een natuurlijk manier invulling aan de rol van coach.'