Irma Huitink

Irma is coach en counsellor en daarnaast gespecialiseerd in werving en selectie. Zij heeft werkervaring in de commerciële sector, horeca en in de uitzendwereld. Van nature ben in nieuwsgierig en heb ik oprecht interesse in álle mensen. Ik beschik over een groot inlevingsvermogen en straal rust uit. Met af en toe een vleugje humor, desgewenst een buitenwandeling en flexibiliteit win ik, op mijn geheel eigen wijze, het vertrouwen van mijn gesprekspartners. Het geeft me enorm veel voldoening om mensen, die op welk kruispunt dan ook staan, het inzicht te geven dat ze zelf de regie van hun leven in handen hebben.

‘Mensen het inzicht geven dat ze zelf de regie in handen hebben.’

Martine Waalkens

Martine is afgestudeerd bedrijfskundige en heeft een ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en commerciële functies. Ze is werkzaam geweest in de technische sector, zakelijke dienstverlening en in de zorg. Daarnaast is Martine moeder van 2 kinderen, zij woont met haar gezin in Rotterdam.
‘Dienstverlening staat bij mij hoog in het vaandel, ik zet hierbij mijn creativiteit, humor en een directe benadering in. Zo weet je altijd meteen waar je aan toe bent. Met mijn open en positieve visie, ben ik van mening dat het glas altijd halfvol is. Door een stukje van eigen ervaringen mee te nemen in mijn werk creëer ik werkelijk contact en breng ik mensen in beweging.

M10advies medewerker: Martine-Waalkens (werving en selectie, coach)

‘Levenskunst met een knipoog daar sta ik voor!’

Bianca Doeve

Bianca is haar loopbaan gestart in de accountancy maar inmiddels ruim 26 jaar werkzaam op het snijvlak van HR, Organisatie Ontwikkeling en arbeidsbemiddeling. Bianca woont met haar man, dochter en zoon in Gouda. Ik vind het een uitdaging om de verbindende schakel te zijn tussen Mens en Organisatie. Ik geloof erin dat wanneer je zowel bij de selectie als in de begeleiding van mensen op zoek gaat naar wat iemand écht drijft dat je ervoor kunt zorgen dat iemand zijn of haar volledige potentie kan behalen. Daar geniet ik elke dag opnieuw van.

‘Authenticiteit werkt, daar geloof ik in.’