naam pijl

Loopbaancoaching Werknemers

Op naar nieuw werk

Vraag je je steeds vaker af of je (nog) wel op de juiste plek zit? Geeft het werk wat je doet je eigenlijk nog wel voldoende uitdaging en voldoening? Je zou eigenlijk best iets anders willen gaan doen; het roer compleet omgooien. Maar is dat nu wel zo verstandig, moet je in deze veranderende tijden juist niet blij zijn met je zekerheid? Wij van M10 zijn ervan overtuigd dat op het moment dat jij je hart volgt, je dan precies komt waar je zijn wilt. Wij zijn er om je te helpen je eigen koers te leren varen.
Ook als je op het moment geen werk hebt en je niet zo goed weet wat je wilt, kunnen wij je helpen om dat uit te zoeken. Wij zorgen er samen met jou voor dat jij straks vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt kunt betreden. De bij jou passende baan ligt binnen handbereik!

Kennismaking

In het eerste gesprek bespreken jouw situatie en hulpvraag. Wanneer de ‘klik’ tussen jou en M10 aanwezig is, zullen samen een plan maken, waarbij je eigen kracht en talenten de basis vormen. Tevens onderzoeken wie jij bent als mens.

Coaching

Samen met jou gaan we aan de slag tijdens het begeleidingstraject dat bestaat uit een serie individuele gesprekken en eventueel een aantal workshops. Om te oefenen of ter voorbereiding op een volgende gesprek krijg je ‘huiswerk’ mee. Zo blijf je zelf intensief bezig met je doel(en) en zullen je plannen steeds concreter worden. Na afloop ga je gemotiveerd en monter op pad, uitgerust met zeer praktische bagage.

‘Bepaal jouw eigen koers’