Belastingadviseur – Capelle a/d IJssel

Introductie

Heb jij 3-5 jaar werkervaring op een fiscale adviespraktijk en ben je op zoek naar een zelfstandige en verantwoordelijke fiscale functie waar je jouw kennis op basis van je ambities kunt uitbouwen?


Organisatie

Onze opdrachtgever is een accountants- en advies kantoor gevestigd Capelle aan den IJssel. Ter uitbreiding van het fiscale team is men op zoek naar een fulltime belastingadviseur (32 uur is eventueel bespreekbaar). Het bedrijf heeft een zeer gevarieerd klantenbestand binnen verschillende branches: van groot tot klein, van nationaal tot internationaal. Dat maakt het een aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden voor persoonlijke- en inhoudelijke ontwikkeling.

Functie

Je werkt zelfstandig aan een gevarieerd relatie- en klantennetwerk, waarvoor je kansen signaleert en adviezen uitwerkt. In deze functie heb je de kans je te ontwikkelen tot volwaardig fiscaal sparringpartner voor jouw klanten en mee te bouwen aan het fiscale team. Je bent aanspreekpunt voor de junior medewerkers.

Functie eisen


o Je beschikt over een universitair diploma Fiscaal Recht of Fiscale Economie

o 3-5 jaar werkervaring op een fiscale adviespraktijk

o Sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden

o Je beschikt over een commerciële instelling en hebt een gezonde ambitie

o Je bent sterk in het klantcontact en helpt hen gevraagd en ongevraagd

o Je bent initiatiefrijk en creatief in het vinden van oplossingen

o Je bent er aan toe om het uiterste uit jezelf én uit het team te halen bij een kantoor dat hier alle ruimte voor biedt

o Je voelt je als een vis in het water als gesprekspartner bij klanten aan tafel


Aanbod

Je krijgt je eigen klantenportefeuille en er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een professioneel team van 8 medewerkers en adviseurs in een open en plezierige werkomgeving. Het kantoor is te omschrijven als ambitieus, gedreven met een Rotterdamse no nonsens mentaliteit. Er wordt een prima salaris geboden, afgestemd op de ervaring die je mee brengt. Dit betreft een Werving & Selectie opdracht. Je wordt dus direct bij de onze opdrachtgever in dienst genomen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Bianca Doeve. Zij is te bereiken op: (06) 281 28 933

Sollicitatie

Wil je direct solliciteren dan ontvangen we graag je CV en korte motivatie via bianca@m10advies.nl