Assistent Accountant – Amsterdam

Introductie

Heb jij 1-3 jaar werkervaring als Assistent Accountant – word je enthousiast van het inboeken van administraties, het (mede) samenstellen van jaarrekeningen – en wil je je verder ontwikkelen op een leuk kantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Organisatie

Onze opdrachtgever is een samenstelpraktijk gevestigd in Amsterdam en maakt onderdeel uit van een grotere organisatie met vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Den Haag en Amsterdam. Zij bedienen een MKB+ klantenportefeuille van een gevarieerde groep ondernemers en ondernemingen. Locatie Amsterdam bestaat op dit moment uit een klein team en de ambitie is om ook deze vestiging verder uit te bouwen. Vanwege deze groei ambitie is men op zoek naar een Assistent Accountant die het een uitdaging vindt hier zijn of haar steentje aan bij te dragen

Functie

Je bent verantwoordelijk voor je eigen MKB klantenportefeuille en vindt het leuk om alles in het werk te stellen om de klant goed van dienst te zijn. Werkzaamheden bestaan uit het voeren van administraties, zowel op kantoor als bij de opdrachtgever. Het voorbereiden en op termijn zelfstandig samenstellen van jaarrekeningen en onderhouden van klant contacten.


Daarnaast ondersteun je de meer ervaren Assistent Accountants in hun werk.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een relevante MBO opleiding

Je bent 1 – 3 jaar werkzaam in een samenstelpraktijk

Je hebt ervaring en affiniteit met MKB bedrijven

Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig, pro-actief, resultaatgericht en nauwkeurig

Aanbod

Je komt te werken in een professioneel team van gemotiveerde collega’s. Het kantoor is te omschrijven als informeel, ambitieus en “alles voor de klant”. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je ontvangt een prima salaris afgestemd op de ervaring die je mee brengt. Dit betreft een Werving & Selectie opdracht. Je wordt dus direct bij de onze opdrachtgever in dienst genomen.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Bianca Doeve. Zij is te bereiken op: (06) 281 28 933

Sollicitatie

Wil je direct solliciteren dan ontvangen we graag je CV en korte motivatie via bianca@m10advies.nl