Aangiftemedewerker – Capelle aan den IJssel

Introductie

Capelle aan den IJssel | Fulltime | 40 uur | HBO fiscaal recht/ fiscale economie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een accountants- en advies kantoor gevestigd Capelle aan den IJssel. Ter uitbreiding van het fiscale team is men op zoek naar een fulltime aangiftemedewerker (32 uur is eventueel bespreekbaar). Het bedrijf heeft een zeer gevarieerd klantenbestand binnen verschillende branches: van groot tot klein, van nationaal tot internationaal. Dat maakt het een aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden voor persoonlijke- en inhoudelijke ontwikkeling.

Functie

Je stelt in deze functie zelfstandig aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting op. Soms zul je ook een aangifte schenk- en erfbelasting opstellen. Je onderhoud de contacten met relaties hierover en signaleert besparingsmogelijkheden voor hen. Jouw bijdrage om mee te denken met klanten over de toekomst en hiervoor de risico’s en kansen in kaart te brengen is belangrijk. Je werkt aan een gevarieerd palet van aangiften en vindt het geen enkel probleem om ook kleinere aangiften af te handelen.

Functie eisen

Je hebt een opleiding HBO Fiscaal recht of Fiscale economie afgerond

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op een fiscale adviespraktijk

Je kent de MKB-praktijk zodoende uitstekend

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een gezonde ambitie

Je bent sterk in het klantcontact en adviseert hen gevraagd en ongevraagd


Aanbod

Je komt te werken in een professioneel team van 8 medewerkers en adviseurs in een open en plezierige werkomgeving. Het kantoor is te omschrijven als ambitieus, gedreven met een Rotterdamse no nonsens mentaliteit. Er is volop mogelijkheid om je te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Er wordt een prima salaris geboden, afgestemd op de ervaring die je mee brengt. Dit betreft een Werving & Selectie opdracht. Je wordt dus direct bij de onze opdrachtgever in dienst genomen.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Bianca Doeve. Zij is te bereiken op: (06) 281 28 933

Sollicitatie

Wil je direct solliciteren dan ontvangen we graag je CV en korte motivatie via bianca@m10advies.nl